duminică, 14 septembrie 2014

Amintiri despre viitor
Omenirea este in pragul unor schimbari majore, deja viitorul este predictibil.

In curand se va genera o lume asemenea celei prezentate in filmul de anticipatie Total Recall, o lume a creierelor surogat, a trupurilor surogat, a protezarii cerebrale, legaturilor neurale la reteaua cibernetica, extinderea capacitatilor mentale personale, a downloadului si uploadului mental, avatari-digitali la distanta, s.a.m.d

In aceste circumstante umanitatea va intra in era colonizarilor galactice si totul se va face cu mini-drone automate cu IA, probabil vor fi sonde de marimea unor seminte, a unei portocale sau a unei mingi de volei?... si acestea accelerate aproape de viteza luminii in niste acceleratoare circulare, lineare si mai apoi prin acceleratori MASER de distanta.

Dupa cativa ani de la lansarea terestra, sondele vor ajunge in sistemele stelare tinta eliberand microbotii ce vor duplica tehnologie terestra de la antene de emisie-receptie la acumulatori electrici, aparate generatoare electrice, corpuri si creiere bionice surogat.
Acesti microboti pot contine constiinta celor de pe Pamant in forma digitalizata, dar vor construi inclusiv corpuri bionice habitacluri, ...

Asadar toata expansiunea galactica se va face aproximativ cu viteza luminii si va fi fara margini.
Omenirea desi isi va fi suficienta siesi si doar daca ne referim la lumea virtualizata si existenta virtualizata, totusi se va angaja intr-un teatru pe scena universului.
Vom teraforma zeci de planete in sistemul nostru planetar si altele cateva mii-milioane in cele cateva sisteme planetare din vecinatatea grupului stelar local.

Nu doar le vom teraforma dar le vom si insamanta cu forme de viata dintre cele mai exotice si cu umanoizi inteligenti care sa le stapaneasca, in timp ce noi nu ne vom satura observandu-le si asistandu-le evolutia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 

 




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





 

 
 
 
 
 
 











Noile lumi teraformate:

Mercur:



Venus:


 Luna:



Marte:

Ceres:



Io:



Europa:




Ganimede:




Calisto:




Titan:







Enceladus:




Triton:




Miranda:



Mimas:



Iapetus:



Dione:



Tetys:



Rhea:



Oberon:



Titania:



Ariel:





Umbriel:



 Neptun:



Uranus:

 
 
 
 
 

 Vesta, Theya, Thetys, Iapethus, Rheia, Pluto Charon, ...


 
 
 
 
 
 
 
 
 



 
 























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu